martes, 2 de julio de 2013

(Tarragona): Victòria al conflicte laboral per acomiadament a Informàtica Centelles

 https://www.facebook.com/pages/Anarquistas/378066755607147

 (Tarragona): Victòria al conflicte laboral per acomiadament a Informàtica Centelles

La recent sentència del Jutjat Social de Tarragona ha declarat com a improcedent l'acomiadament d'un treballador d'Informàtica Centelles.
En relació amb el conflicte laboral per un treballador acomiadat a Informàtica Centelles, la recent sentència del Jutjat Social de Tarragona ha declarat l'acomiadament improcedent. Finalment, l'empresa, que no va justificar pèrdues, si no una simple disminució d'activitat, no ha recorregut la sentència i ha acceptat pagar-li la indemnització de 45 dies per any treballat.
 
L'empresari ha decidit que pagarà aquesta indemnització, tot i que des de bon començament havia anunciat que si perdia el judici el readmetria -com tenia opció legalment de fer-, per tornar-lo a acomiadar d'immediat amb un acomiadament procedent, però formalment correcte, i aconseguir pagar-li la indemnització mínima de 20 dies per any com pretenia d'un principi.
 
Cal pensar que no ha volgut tornar a reobrir el conflicte després de l'acció sindical realitzada. Per tant, aquest triomf es pot considerar fruit de l'excel·lent feina dels serveis jurídics dels sindicat combinada amb la pressió exercida per l'acció sindical directa.
 
Queda encara pendent un segon judici per la demanda per l'aplicació del conveni del metall en comptes de l'informàtic, amb la qual cosa, Informàtica Centelles estafava salari al treballador en cada nòmina durant els més de 8 anys que va estar a l'empresa.
 
Des de CNT Tarragona, i a l'espera de què l'empresa compleixi la sentència i pagui la quantia de l'indemnització, agraim tota la solidaritat rebuda.
CNT Tarragona 
(Tarragona): Victòria al conflicte laboral per acomiadament a Informàtica Centelles Publicado el 15 junio, 2013 por CNT-AIT Tgna   La recent sentència del Jutjat Social de Tarragona ha declarat com a improcedent l'acomiadament d'un treballador d'Informàtica Centelles. En relació amb el conflicte laboral per un treballador acomiadat a Informàtica Centelles, la recent sentència del Jutjat Social de Tarragona ha declarat l'acomiadament improcedent. Finalment, l'empresa, que no va justificar pèrdues, si no una simple disminució d'activitat, no ha recorregut la sentència i ha acceptat pagar-li la indemnització de 45 dies per any treballat. L'empresari ha decidit que pagarà aquesta indemnització, tot i que des de bon començament havia anunciat que si perdia el judici el readmetria -com tenia opció legalment de fer-, per tornar-lo a acomiadar d'immediat amb un acomiadament procedent, però formalment correcte, i aconseguir pagar-li la indemnització mínima de 20 dies per any com pretenia d'un principi. Cal pensar que no ha volgut tornar a reobrir el conflicte després de l'acció sindical realitzada. Per tant, aquest triomf es pot considerar fruit de l'excel·lent feina dels serveis jurídics dels sindicat combinada amb la pressió exercida per l'acció sindical directa. Queda encara pendent un segon judici per la demanda per l'aplicació del conveni del metall en comptes de l'informàtic, amb la qual cosa, Informàtica Centelles estafava salari al treballador en cada nòmina durant els més de 8 anys que va estar a l'empresa. Des de CNT Tarragona, i a l'espera de què l'empresa compleixi la sentència i pagui la quantia de l'indemnització, agraim tota la solidaritat rebuda. CNT Tarragona  Esta entrada fue publicada en CNT, Conflictes. anarquistas,grupos Anarquistas,movimiento anarquista,anarquía,anarquia,anarquista,anarquismo,libertario,movimiento obrero,movimiento,protestas,manifestación,educación anarquista,ateneos libres,escuelas libres,CNT AIT ,CNT ,CNT FAI,juventudes Anarquista,Juventudes Libertarias,Historia del Anarquismo,trabajadores,trabajadoras,obreros,revolucionarios,autogestión obrera,,Guarda el enlace permanente.

 http://cnt-tgna.org/?p=2537

No hay comentarios:

Publicar un comentario