viernes, 12 de julio de 2013

PUNT D’ENCONTRE SOLIDARI CNT-FAI

 http://www.facebook.com/pages/Anarquistas/378066755607147

PUNT D’ENCONTRE SOLIDARI CNT-FAI

 PUNT D’ENCONTRE SOLIDARI CNT-FAI Archivado en (ANARQUISTAS, CNT, Federacion Anarquista Iferica (FAI), Levante) por CNT de Sagunto el 10-07-2013  13 de Julio 2013.  9:00h Barrio Corea de Gandia  L’anarquisme és organització, solidaritat i suport mutu i això és el que donarà a conèixer la Trobada Solidari. Som nosaltres mateixos, els fills i filles del poble, els qui hem d’organitzar per cobrir les nostres necessitats, i no únicament amb aquesta fi sinó també perseguint l’alliberament i emancipació de l’ésser humà a través de la revolució social.  Al nostre voltant, nenes i nens que pateixen desnutrició, persones que amb prou feines aconsegueixen fer un menjar diari, i els bancs d’aliments ja estan tocant fons. Com anarquistes, no ens quedarem de braços plegats veient com s’estén la misèria.  Aquesta trobada no és una finalitat, és un mitjà, un mitjà per acostar l’anarquisme al poble, un mitjà que demostra la nostra preocupació envers les nostres germanes i germans del poble, un mitjà per a la confraternització i la cohesió de la classe treballadora d’un mateix barri … tot això perseguint la finalitat d’una auto-organització popular que puga conduir-nos cap al comunisme llibertari.  Així doncs, sense molt més que afegir, donat que davant fets sobren paraules, us esperem el dissabte 13 de juliol des de les 9h del matí a la plaça El·líptica, al barri de Corea de Gandia.  Si vols col·laborar, ajudar, etc. contacta amb nosaltres en els correus lasafor@cnt.es i assembleasolidariagandia@gmail.com.  Recorda, no és almoina, és suport mutu.  Salut, Anarkia i Revolució Social  CNT-AIT-FAI
13 de Julio 2013.  9:00h Barrio Corea de Gandia

L’anarquisme és organització, solidaritat i suport mutu i això és el que donarà a conèixer la Trobada Solidari. Som nosaltres mateixos, els fills i filles del poble, els qui hem d’organitzar per cobrir les nostres necessitats, i no únicament amb aquesta fi sinó també perseguint l’alliberament i emancipació de l’ésser humà a través de la revolució social.

Al nostre voltant, nenes i nens que pateixen desnutrició, persones que amb prou feines aconsegueixen fer un menjar diari, i els bancs d’aliments ja estan tocant fons. Com anarquistes, no ens quedarem de braços plegats veient com s’estén la misèria.

Aquesta trobada no és una finalitat, és un mitjà, un mitjà per acostar l’anarquisme al poble, un mitjà que demostra la nostra preocupació envers les nostres germanes i germans del poble, un mitjà per a la confraternització i la cohesió de la classe treballadora d’un mateix barri … tot això perseguint la finalitat d’una auto-organització popular que puga conduir-nos cap al comunisme llibertari.

Així doncs, sense molt més que afegir, donat que davant fets sobren paraules, us esperem el dissabte 13 de juliol des de les 9h del matí a la plaça El·líptica, al barri de Corea de Gandia.

Si vols col·laborar, ajudar, etc. contacta amb nosaltres en els correus lasafor@cnt.es i assembleasolidariagandia@gmail.com.  Recorda, no és almoina, és suport mutu.
Salut, Anarkia i Revolució Social

CNT-AIT-FAI

 http://sagunto.cnt.es/2013/07/10/punt-dencontre-solidari-cnt-fai/

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario